Klankschalen

Sinds 1990 onderzoekt Peter Hess de oorspronkelijke samenstelling en vervaardiging van klankschalen. Na enkele tegenslagen lukte het hem om in 1997 het traditionele smeedproces met de oude metaallegering weer te verwezenlijken. Op die manier zijn nieuwe klankschalen beschikbaar die op de traditionele wijze gemaakt zijn in Nepal.

Elke schaal wordt gecontroleerd en alleen als deze voldoet aan de normen krijgt ze een kwaliteitszegel. De Peter Hess® klankmethode gaat uit van het gebruik van de Peter Hess® klankschalen van therapiekwaliteit. Dit is de hoogste kwaliteit. Tijdens de cursussen zijn voldoende van deze klankschalen beschikbaar.

Klankschaal uitzoeken

Steeds meer mensen ervaren hoe fijn het is om zelf een klankschaal te bezitten. De meeste klanten geven er de voorkeur aan zelf hun instrument te kiezen. U kunt dan horen en voelen welke schaal het beste bevalt en u krijgt deskundig advies. Op locatie heb ik enkele klankschalen te koop staan. Op de website https://klankpraktijk.nl/klankschaal-kopen wordt een gedeelte van het assortiment getoond.

Wellicht wilt u liever een selectie maken met behulp van de informatie op deze website. In de beschrijvingen leest u over de verschillende typen klankschalen. Alle prijzen zijn inclusief btw.
Nadat u uw keuze aan Klankpraktijk hebt doorgegeven ontvangt u een bevestigingsmail en de factuur. U ontvangt uw klankmateriaal na betaling per pakketpost thuis. Houdt aub rekening met kosten voor verpakken en verzenden. Meestal is wat u zoekt op voorraad en kunt u al snel genieten van uw klankschaal of klopper.