Aanbod

klankmassage is een ontspanningsmassage met -zacht aangeslagen- klankschalen op en rond het geklede lichaam. Bij een klankmassage blijven de kleren aan, alleen schoenen gaan uit. Gemakkelijk zittende kleding bevalt het best. Na een kort voorgesprek neem je plaats op de behandeltafel. De klankmasseur zet schalen op en rond je lichaam. Door zacht aanslaan komen de klankschalen in trilling. dat is als geluid hoorbaar en als trilling voelbaar. Deze trilling vormt de klankmassage. De eigenlijk klankmassage duurt ca 45 minuten, met voor- en nagesprek wordt een uur gevuld. Kosten €60,-

Klankreizen, klankbad, klankmeditaties & klankontspanning
Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten. Mogelijke thema’s zijn: kracht, vrijheid, wijsheid, de 7 chakra's of een wandeling. Ook de tijd van het jaar kan een thema zijn.

De aandacht tijdens een klankreis lijkt op meditatieve aandacht, vandaar ook de term klankmeditatie. De hersenen worden zó aangesproken dat creativiteit toeneemt. Bestaande denkpatronen kunnen plaatsmaken voor nieuwe gedachten. Zo kun je tot verfrissende inzichten komen en je zelfkennis vergroten.

Klankontspanning 60 minuten €10,- per persoon, bij verder maatwerk is de prijs in overleg.
Klankreizen/meditaties bij (yoga) groepen in overleg


Studio Kankvol verzorgt klankreizen/meditaties op maat voor jong en oud. Dat kan in het Nederlands, Limburgs, Duits of Engels en je mag zelf het thema aandragen. Denk eens aan een klankreis thuis of in een verzorgingstehuis.

duur ongeveer 75 minuten, kosten €90,-

Workshop klankschalen
Een interactieve workshop waar je alles te weten komt over klankschalen, hun werking en toepassing. Een bijeenkomst waar ontspanning en meditatie centraal staan met aandacht voor beweging, ademhaling en verstilling.

duur 2,5 uur kosten €30 per persoon, minimale deelname 4 personen.

Najaarsactie: 20% korting bij aankoop van een klankschaal naar keuze.

Cadeaubonnen voor alle activiteiten zijn te koop.